Manoir le caillou

Shoppen

Agen

Tijdens de hoogtijdagen van het Romeinse Rijk groeide dit plaatsje uit tot een welvarende stad. Dankzij haar prachtige middeleeuwse stadscentrum waar je, naast de vele winkels ook gezellige terrasjes en restaurants vindt, een toffe shoppingdag kan doorbrengen.

Toulouse

Het winkelaanbod in Toulouse is erg gevarieerd. De meeste kledingwinkels kan je vooral rond het Capitole en de wijk Esquirol vinden, de wijk die vroeger voor textielproductie verantwoordelijk was. De Rue d’Alsace-Lorraine is een echte shoppingstraat waar je een eindeloze rij winkels van grote kledingketens vindt. Ook in het winkelcomplex van het beroemde Galeries Lafayette kan je vele bekende merken vinden

Bordeaux

Wijk Saint-Pierre

De wijk Saint-Pierre is populair bij zo’n beetje alle rangen en standen. De meest luxueuse winkelstraat van Bordeaux is de Cours de l’Intendance. Dit is de plek voor merken zoals Max Mara, Façonnable, IKKS en Massimo Dutti hun winkels hebben gevestigd. Verderop duik je Rue Sainte-Catherine in, met 1,4 km de langste winkelstraat van Bordeaux. Hier tref je de winkels Zara, Mango, H&M en meeste andere bekende merken aan. Meer speciale boetieks vind je in het hart van de wijk, in straatjes zoals Rue des Trois Conils, Rue du Pas Saint-Georges, Rue des Remparts en Rue de la Porte Dijeaux. Hier zit een leuke variëteit aan kleiding, vintage- en designerwinkels.

Rue des Trois Conils

Rue du Pas Saint-Georges