Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/2/4/3/manoirlecaillou.com/httpd.www/wp-content/themes/bellevuex/lib/nav.php on line 45 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/2/4/3/manoirlecaillou.com/httpd.www/wp-content/themes/bellevuex/lib/nav.php on line 45 Parken en tuinen – Manoir le caillou

Manoir le caillou

Parken en tuinen

Parken en tuinen

Les Jardins des Nenuphars

Op nog geen 10 minuutjes rijden van Coulx kan je een waterlelieparadijs ontdekken waar ook de legendarische schilder Monet eind 1890 zijn bestelling waterlelies plaatste voor zijn beroemde 'garden at Giverny'. Les jardin des Nénuphars ligt in Le-Temple-sur-Lot en is een bezoek meer dan waard.

Les jardins de Coursiana

Naast een gerenomeerd arboretum kan je ook een mooi georganiseerde moes- en kruidentuin aantreffen. In de aanpalende shop vind je huisbereide lekkernijen die je ook ter plaatse kan proeven. Les jardins de Coursiana in de gemeente La Romieu ligt op anderhalf uur rijden van Coulx. Dit is een échte aanrader voor zowel kenners als genieters.